یکی از رقابتهایی که کشورهای امروزه دارند با هم این است که زمان رسیدن امداد بر صحنه حادثه کمتر شود که یک از این حوادث آتشسوزی هست. پس برای بیشترشدن شعبههای آتشنشانی با هزینههای کمتر بهطرف کانکس آتشنشانی روی آوردند که این قابلیت را به مصرفکننده میدهد تا در مکانهای مختلف یک پایگاه آتشنشانی به وجود بیاورند با هزینههای کمتر که بیشتر در محلهایی با تراکم بالا استفاده میشود که احتمال آتشسوزی در آن جا بیشتر است.
محل ساخت کانکس ایستگاه آتشنشانی
طی بررسیهایی که برای ساخت ایستگاه کوچک آتشنشانی انجام شد، یکی از روشهای آن استفاده از کانکس آتشنشانی است که بدون انجام هیچگونه کار ساختمانی در مدت زمان کوتاهی ساخته می شود. برای قرار دادن آن در محل مناسب که ممکن است چندین بار نیاز به تعویض داشته باشد، ایستگاه آتش نشانی را می توان به راحتی جابجا کرد. زیرا ماشین آتش نشانی علاوه بر خود سازه باید دارای محل توقف نیز باشد که در نزدیکی سازه قرار دارد و در صورت نیازبتوان به سرعت به محل اعزام گردد.
طراحی کانکس ایستگاه آتشنشانی
طراحی کانکس آتشنشانی با رنگ سازمانی این گروه انجام شده است که عموماً در ذهن تمامی مردم عملیات امداد و نجات تداعی میشود. قسمت اول محل توقف ماشین آتشنشانی کوچک است که با کرکره برقی باز و بسته میشود که در آن فعالیتهایی از قبیل تجهیز دستگاهها و آمادهسازی وسایل لازم نیز انجام میشود.
همچنین دارای یک انبار کوچک برای نگهداری لوازم موردنیاز است. در این فضا قسمتی برای کارمند ایستگاه، میز مدیریت کانکس آتشنشانی و قسمتی برای اداره پست در نظر گرفته شده است. این قسمت دارای یک پنجره بزرگ برای دیدن بیرون و دو در است که یکی به ایستگاه ماشین و دیگری به استراحتگاه یا خوابگاه تیم نگهبانی میرسد.
همچنین یک طرح دیگر برای کانکس ایستگاه آتشنشانی در نظر گرفته شده است. دو ماشین در طرفین و وسط فضای ساختمان اداری قرار گرفتهاند. همچنین این قسمت از محل استراحت نیروهای نگهبان از طریق پارتیشن جدا میشود. هر دوی آنها ویژگیها و قابلیتهای منحصربهفرد خود را دارند با این تفاوت که در پلان فضای اداری و استراحتی بافاصله چندمتری، فضای جداسازی و پارکینگ برای ماشین آتشنشانی سبک در نظر گرفته شده است.
اما در طرح دیگر فضای اداری و استراحتگاه به هم نزدیک بوده و فضایی برای دو خودروی سبک تعبیه شده است. همچنین ماشین آتشنشانی مخصوص که سنگین است باید در کنار کانکس آتشنشانی قرار گیرد. به دلیل بزرگی آن نمیتوان فضایی در داخل سازه برای آن تعبیه کرد. اما بهتر است فضایی در کنار سازه را بهعنوان سایبان برای پارک این خودرو در نظر بگیرید.
برای ساخت کانکس آتشنشانی میتوان از ساندویچ پانل استفاده کرد.
مکان نصب کانکس آتشنشانی
معمولاً نصب کانکس آتشنشانی در مناطق پرجمعیت با خیابانهای باریک معمول است. یکی از نمونههای بارز این مناطق، بازار تهران است که به دلیل تجاری بودن و افزایش اجناس اشتعالزا و انبارهای فشرده در کنار ساختمانهای با بافت فرسوده، احتمال آتشسوزی بسیار زیاد بود.
از طرفی تراکم زیاد وسایل نقلیه در خیابانها و کوچههای پرتردد باعث میشود ماشین آتشنشانی و تیم امدادی زمان زیادی را برای رسیدن به محل حادثه در زمان وقوع حادثه صرف کنند؛ بنابراین نصب کانکس آتشنشانی در فواصل زمانی معین در این نوع اماکن و مناطق بهمنظور افزایش امنیت اجناس و مغازههای تجار، جان و سرمایه آنان و جلوگیری از اتلاف سرمایههای ملی، کاری صحیح به نظر میرسد.
2 پاسخ
آیا از فوم پلی استایرن در ساخت این کانکس استفاده میشود
سلام خدمت شما هر نوع فوم با توجه به نیاز مشتری قابل سفارش میباشد. اگر در رابطه با فوم های استفاده شده در کانکس آتش نشانی و… اطلاعات کافی ندارید میتوانید با مشاورین ما تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند.